news

We starten 18 oktober met de productie Berlin [Synchronized]!

‘Walk on the Wild Side’

Maak kennis met het belang van de tekstdichter Lou Reed binnen de Popmuziek!

Door inzet van hedendaagse digitale audio en video- en animatie technieken wordt het literaire nalatenschap van Reed muzikaal en beeldend in de productie uitvergroot. Simultaan met de video projectie voeren musici (vocalisten, gitaristen, pianist, cellist en percussionist) het album Berlin live uit.

Er wordt gewerkt aan het toepassen van Augmented Reality techniek binnen de voorstelling middels een AR-applicatie. Het zal als communicatie-tool dienen om het publiek te interesseren voor de productie, en het gesprek over Lou Reed tussen meerdere generaties plaats laten vinden. Met inzet van augmented reality is dit mogelijk. Hierin zal een koppeling met de sociale mediakanalen; Facebook, Instagram en Twitter worden gelegd waarin ‘peer-to-peer’ communicatie een grote rol kan gaan spelen. Beeld, tekst en muziek verworden tot één kunstwerk.

Eerste voorstelling gepland!

We starten op vrijdag 18 oktober met de eerste try-out voorstelling bij Theater Bouwkunde te Deventer. Tijdsduur voorstelling 1 uur 50. Na afloop van de voorstelling gaan de makers in gesprek met het publiek.

Reserveer nu!